Radio Hiekka

Kalajoella taajuudella 98 MHz

Ylivieskassa taajuudella 95 MHz

Kokkolassa taajuudella 88 MHz

Diskokone (Perjantaisin klo 20:00)

Teemu Haapaniemi on kokkolalainen musiikin tekijä ja vahvasti kiinnostukseltaan jämähtänyt 80-luvun diskokoneiden maailmaan. Tämä taiteen maisteri on matkannut jo yhden kesän ajan Radio Hiekassa 80-luvun diskokoneiden ja musiikin tekijöiden maailmassa. Teemun mukaan kiinnostus johtuu aikakauden isosta muutoksesta musiikinteossa. koneet valtasivat studioiden nurkat jopa kokonaan ja näin koko äänimaisema muuttui merkittävästi ja vaikuttaa edelleen. Vielä tänä vuonna ihaillaan vahvasti juuri 80-luvun soundimaailmaa. Tänä kesänä matka jatkuu ja luvassa on niin kuninkaallisia ja kummajaisia kuin myös viidakkoreissua. Mielenkiintoisia tarinoita musiikin esittäjistä jotka käyttivät omaa ääntään ja joskus muiden ääntä. Ja paljon muuta. Hyppää mukaan perjantaisin klo 20:00

Schaisseradio (Torstaisin klo 22:00)

Dj Pihti AKA Schaisseradion pitäjä. Nuoruutensa tuhlannut 90-luvulla. Luvassa on sekoilua, ysäriä, kasaria, suomipoppia, suomi-iskelmää, käryävää makkaraa ja grillattua pihviä. Suoran lähetyksen studioon pääsee numerolla 040-5670465, whatsapp ja sek.. öh tekstiviesti toimii kyllä. Lähetyksen aikana en ota puheluita vastaan. Toiveita saa esittää ja ne toteutetaan jos siltä tuntuu. Toiveillat asia erikseen. Juontaja puhuu mitä sylki suuhun tuo, välttämättä juonnolla ja soitetulla kappaleella ei ole mitään tekemistä keskenään. Tai sitten on. Vastuu jää sinulle, arvoisa kuulija.

KTM-Show (Perjantaisin klo 21:00)

KTM-Show Radio Hiekassa perjantai ja lauantai iltaisin.
Juontajana Kaunis Toiminnan Mies.
Studioyleisössä joka viikko tuttuja ja tuntemattomia kautta Suomen!
Puhetta ja lässytystä mukavan musiikin lomassa juuri siitä mistä on puute… Totta tosiaan, vastuu kaikesta on aina kuulijalla.

Menestystarinoita Mervin kanssa (Maanantaisin klo 9:00)

Mervi Järkkälä on Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja. Hänen radioääni on ollut sekä alueellisena että valtakunnallisena mausteena mm. Ylellä sekä

tietysti Radio Hiekassa. Järkkälän juonnot ja haastattelut pitävät sisällään huumoria, ovat kevyitä mutta asiaan pureutuvia. Ohjelma ”Mervin menestystarinat”

tuo eetteriin monipuolisia haastateltavia sekä alueelta että myös koko Suomesta. Järkkälä on toiminut yrittäjien ja elinkeinoelämän palveluksessa jo huimat

36 vuotta – joten asiaa yrittäjyydestä sekä menestyksestä voi kuulla myös tänä kesänä Radio Hiekasta.

ElämänKesä-kuunnelma (Tiistaisin klo 18:00)

Simo on työn ja arkisen elämän suorituspaineiden ristitulessa ajautunut tilanteeseen, missä muutos on pakollinen. Avuksi Simolle ilmestyy keijukaishahmo Inkeri, mutta kuinka ollakaan, avoimin mielin elämään suhtautuvat kanssakulkijat voivat nähdä jopa toistensa harhoja. Simo ja Inkeri suunnistajat Suomen läpi kohti viileinä rantakohdetta: Kalajokea. Matkalla Simo kohtaa öykkäreiden ja änkyröiden lisäksi ihmisiä, joiden arkinen viisaus auttaa Simoa kohtaamaan myös itsensä. Maailman kiehuessa ympärillä ja suurvaltojen kalistellessa sapeleitaan Simolla on edessään Elämän kesä.

Lasten lauantai (Lauantaisin klo 9:00)

Sävelsaari on kahden yhteisömuusikon, Anna Karsikas-Kuusisto ja Miia Kauniston muodostama duo. Sävelsaarelaiset kutsuvat osallistavissa lastenkonserteissaan kaikki mukaan laulamaan, soittamaan ja rytmittelemään. Sävelsaarelaiset esittävät niin omaa kuin lainattuakin lastenmusiikkia ja ammentavat esityksiinsä aineksia musiikkiinsa folkista ja kansanperinteestä, sekoittaen mukaan myös maailmanmusiikin rytmejä. Sävelsaarelaisten missiona on tuoda musiikkihyvinvointia jokaiselle.

Lasten lauantaissa kuullaan Circus Hulluapinan ikioman Pelle Pepperoonin kuulumiset. Pepperoonin kesä on täynnä seikkailuja, sattumuksia ja kummallisia pellemäisiä kommelluksia. Pelle Pepperoonina toimii esiintyvä monitaiteilija Marianne Turtio, joka esiintynyt hahmossa jo vuodesta 2013 lähtien. Marianne heittäytyy Pellen Pepperoonin kenkiin suurella sydämellä ja Pellen kummallista logiikkaa noudattaen.